سوله دست دوم

ساخت و فروش سوله دست دوم

سوله دست دوم

ساخت و فروش سوله دست دوم

شرکت بانک سوله ایران به عنوان مرجع تخصصی ساخت سوله دست دوم در کشور می باشد. این شرکت توانایی ساخت ، فروش و تحویل و نصب فوری انواع اسکلت سوله در سراسر کشور را در کمترین زمان ممکن دارد.
علاوه بر سوله ، ساخت اسکلت فلزی ساختمان نیز از دیگر فعالیت های این شرکت بزرگ می باشد.
02122220266

  • ۰
  • ۰

آن دسته از مشاغل که قرار است خط تولید یک یا چند محصول را در خود جای دهند و به چیدمان دقیق ایستگاه‌های کاری متوالی نیاز دارند، مخاطب اصلی استفاده از سوله‌ صنعتی هستند. سوله صنعتی معمولاً بزرگتر از سایر انواع سوله بوده و به خاطر نصب تجهیزات مختلف نظیر جرثقیل سقفی، سازه سنگین‌تری از نظر ساخت خواهد بود. صنایع غذایی، نساجی، قطعه‌سازی، خودروسازی و ... همگی در داخل یک سوله صنعتی بر پا می‌شوند.

سوله صنعتی در چه مناطقی ساخته می‌شود؟

سؤال مهمی است که بد نیست پاسخ آن را با هم مرور کنیم. برای ساخت یک سوله صنعتی، حالت‌های مختلفی رخ می‌دهد که هر یک با دیگری متفاوت است، اما خروجی یکسانی خواهند داشت. سه حالت مهم زیر را به خاطر داشته باشید:

1- سوله‌سازی در شهرک‌های صنعتی توسط هیئت مؤسس شهرک

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی از زیرمجموعه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت است که متولی امور شهرک‌های صنعتی محسوب می‌شود. معمولاً هر شهرک صنعتی دارای یک هیئت امنا یا هیئت مؤسس بوده که به عنوان یک کارفرمای حقوقی، وظیفه قطعه‌سازی زمین‌ها، احداث و تجهیز سوله‌ها و در نهایت فروش آنها به صاحبان مشاغل را بر عهده خواهد داشت. معمولاً هر شهرک صنعتی به چند فاز مختلف تقسیم می‌شود و هر دسته از مشاغل تقریباً مرتبط، در یک فاز مجتمع خواهند شد.

2- سوله‌سازی در شهرک‌های صنعتی توسط اشخاص حقیقی

گاهی روال کار به این شکل است که جدای از بحث سوله‌سازی انبوه و فروش سوله صنعتی به صاحبان مشاغل، فروش قطعه زمین با کاربری صنعتی-تجاری هم با متراژهای مختلف، در دستور کار قرار می‌گیرد. بدیهی است خریداران این زمین‌ها، خود اقدام به ساخت سوله بصورت سفارشی خواهند نمود؛ البته رعایت آیین‌نامه اجرایی شهرک صنعتی مذکور، به دلیل حفظ هماهنگی و اتحاد شکلی میان سوله‌های ساخته‌شده، الزامی است.

3- سوله‌سازی در زمین‌های شخصی توسط اشخاص حقیقی

ساخت سوله لزوماً نباید در داخل شهرک‌های صنعتی اتفاق بیفتد. افراد زیادی هستند که با هدف ایجاد کسب‌وکار صنعتی، قطعه زمینی را خریداری کرده و با کاربری صنعتی، اقدام به ساخت سوله سفارشی خود خواهند نمود. این نوع سوله‌سازی اگرچه کم، وجود دارد و میان زمین‌داران و صاحبان سرمایه رواج دارد.

 

580

مراحل ده‌گانه پروژه احداث سوله صنعتی

چنانچه به دنبال احداث سوله صنعتی برای کسب‌وکار خود هستید، پنج مرحله مقدماتی و پنج مرحله ساخت سوله به شرح ذیل هستند:

مراحل مقدماتی ساخت سوله صنعتی

  • اقدام برای دریافت جواز شغلی از اتحادیه مربوطه

جواز شغلی یا همان پروانه کسب در مشاغل صنعتی، عمدتاً از طریق اتحادیه‌های صنفی صادر شده و از یک سری شرایط خاص نظیر محدودیت سنی و حداقل نمره آزمون کتبی و عملی مرتبط با شغل مربوطه تبعیت می‌کند. این اولین قدم برای راه‌اندازی یک سوله صنعتی است.

  •  خریداری زمین در شهرک صنعتی مورد نظر با مراجعه به دفتر مدیریت امور شهرک

برای ساخت سوله صنعتی، باید به موقعیت جغرافیایی زمین، ابعاد، دسترسی به بیرون، امکانات و مواردی از این دست توجه داشت. بسیار مهم است که ساخت سوله بر چه بستری قرار است احداث شود. به عنوان مثال برای ساخت یک سوله ورزشی ، مسیرهای ارتباطی و راه‌های دسترسی بسیار حائز اهمیت هستند و طبیعتاً معقول نیست که این سوله با این کاربری، در یک منطقه دورافتاده احداث شود.

  •  مشاوره تخصصی با شرکت‌های سوله‌سازی و انتخاب پیمانکار

مشاوره خوب می‌تواند بسیاری از ابهامات ذهنی شما در مورد کل فرآیند طراحی و ساخت سوله را برطرف نماید. معمولاً جلسات مشاوره و گفتگو می‌تواند ذهنیت مشتری و شرکت پیمانکار به سمت یکسان‌ شدن پیش ببرد.

  • طراحی نقشه‌های ساخت و تشکیل دفترچه محاسبات سوله

نقشه‌های سوله به شاپ دراوینگ معروف هستند که توسط مهندسین خبره رشته عمران طراحی می‌شوند. بدون یک نقشه اصولی و بی‌عیب و نقص، امکان دستیابی به یک سازه استاندارد و مقاوم وجود ندارد. علاوه بر این، فهرست متریال انتخابی، ابعاد و اندازه‌های مهم سوله همراه با کلیه جزئیات در قالب دفترچه محاسبات گردآوری می‌شوند که پیش از عقد قرارداد، به رؤیت مشتری خواهد رسید.

  •  اخذ تأییدیه فنی سازمان نظام مهندسی

هم نقشه‌های شاپ دراوینگ و هم دفترچه محاسبات سوله، باید به تأیید مراجع ناظر و ذی‌صلاح برسد.

مراحل نهایی ساخت سوله صنعتی

  • آماده‌سازی زمین، لایه‌برداری و تسطیح کف
  • آرماتوربندی و تعیین قالب فونداسیون سوله
  • آغاز بتن‌ریزی برای فونداسیون همراه با نظارت مهندسین ناظر
  • آغاز به استقرار اسکلت سوله صنعتی (بعد از اتمام فونداسیون یا حتی موازی با آن)
  • بازرسی از اسکلت و صدور مجوز دیوارچینی و نصب پوشش سقف
     

سوله صنعتی سازه‌ای بسیار مهم است که ساخت اصولی و دقیق آن، سال‌ها تجربه و داشتن کارنامه درخشان کاری از سوی شرکت سوله‌سازی را می‌طلبد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی