ابعاد متناسب: هر سوله استاندارد جدای از کاربری و مورد استفاده، به ابعاد آن شناخته می شود. بر همین اساس، ابعاد و اندازه ها بایستی منطبق بر محاسبات مهندسی و مناسبات کارشناسی شده انتخاب شوند و با یکدیگر در تناسب باشند. لذا در شخصی سازه نقشه و توجه به مطلوبات مشتری، بایستی این نکته گوشزد شود که هر طرح دلخواهی را نمی توان لزوما به اجرا در آورد. عرض دهانه سوله با شیب سقف در ارتباط است و باید میان آنها توازنی منطقی برقرار باشد. همچنین طول دالان سوله و ارتفاع سوله نیز از جمله ابعاد مهمی هستند که باید در توازن کامل با سایر ابعاد سازه قرار داشته باشند.
- مدیریت بار وارده: اسکلت فلزی سوله در شرایط واقعی، بارها و نیروهای زیادی را متحمل می شود و ضرورت دارد که این نیروها به مسیرهای درستی هدایت شوند. لذا اگر مشاهده شود که برآیند نیروهای وارده در بخش هایی از سازه بیش از سایر قسمت هاست، دیگر نمی توان محصول را سوله استاندارد نامید. این نیروها به دو دسته نیروهای کششی و فشاری تقسیم می شوند که بر تمام گره ها اعمال می شود.
- حفظ و ارتقاء کیفیت: از همان ابتدای کار باید به کیفیت فکر کرد و این رسالت، تا پایان آخرین مرحله از مونتاژ سوله نیز حفظ خواهد شد. کیفیت تمام شدنی نیست و به یک ایستگاه کاری خاص محدود نمی شود. کیفیت یک روح جامع و یک تفکر فراگیر است که باید تمام فضای صنعت سوله سازی را در نوردد تا سوله استاندارد را به عنوان محصول نهایی بتوان مورد پذیرش قرار داد. ار تهیه ورق فولادی گرفته تا انجام فرآیند برشکاری، جوشکاری و سوراخکاری که منجر به ساخت تیر ورق های مورد نیاز برای ساخت سوله می شود، همه باید تابع دستورالعمل های استاندارد باشند.
سوله استاندارد باید سراسر استاندارد باشد.
ستون و رفتر در واقع عمده ترین اجزای سوله تیر ورقی به شمار می روند که بیشترین نقش را در اسکلت فلزی ایفا می کنند. لذا در تأمین مواد اولیه و ساخت این قطعات باید بیش از هر جای دیگر، به کیفیت توجه داشت. نوع ورق مورد استفاده در این اجزا باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد. جنس و کیفیت جوشی که در اتصال ورق های ستون و رفتر مورد بهره برداری قرار می گیرد، باید درجه یک باشد. اینها حداقل هایی هستند که یک تولید کننده سوله که مدعی تولید سوله استاندارد است، باید همواره مد نظر داشته باشد.
از مرحله ساخت سوله که عبور کنیم، مهم ترین گلوگاه بعدی، نصب سوله در محل پروژه است که سراسر دقت و احتیاط است. ستون ها باید با دقت بالا بر روی صفحه ستون ها پیاده سازی شوند. تراز و شاقول کردن ستون ها باید با دقت و کیفیت بالا صورت پذیرد تا سوله به اصطلاح گونای باشد. دو شاخه هر رفتر باید با دقت به هم متصل شده و با احتیاط به بالا کشیده و نصب شوند. اسکلت سوله آنقدر حساس و آسیب پذیر است که کوچکترین اشتباهی در نصب می تواند منجر به بروز اشکال در پروژه گردد. نصب مهاربندهای موقت و دائمی نیز از جمله مهم ترین مواردی است که دستیابی به سوله استاندارد منوط به آن است.
سوله استاندارد خروجی قابل اطمینانی است که فضای لازم برای انواع مشاغل صنعتی و تولید را به بهترین نحو ممکن فراهم می آورد و ساخت آن، تنها از عهده تولیدکنندگان معتبر و با تجربه سوله با سالها سابقه درخشان در حوزه ساخت سوله بر می آید.